Een nieuwe productlijn is geboren.

De hectische wereld wordt steeds veeleisender. Zo wordt ook de omgeving steeds schadelijker voor ons lichaam en gezonde leven.

Dit zorgt ervoor dat we onze voeding moeten aanvullen met waardevolle stoffen die we vaak binnen krijgen via het normale voedingspatroon.

Met de gedachte aan deze behoefte en een dagelijks evenwichtige voeding als doel, is Vegas Vital ontwikkeld.

Door onze adviseurs wordt er nu een set van voedingssupplementen, ontwikkeld door de meest gerespecteerde laboratoria op wereldwijd niveau, aan u aangeboden.

Vegas Vital voor een gezonder en evenwichtiger leven!

 

 

HAIRLINE

Ook onze methode voor huidverzorging is gebaseerd op moderne bevindingen en wensen van de klant.

Het is dus niet vreemd dat we geen parabenen en siliconen in onze shampoos gebruiken. 

Wij presenteren onze Vegas Cosmetics Hairline, met al zijn stylende en verzorgende eigenschappen.

 

SENSITIVE CONCEPT

Deze verzorgingslijn is speciaal ontwikkeld voor de vette, gevoelige huid, die gevoelig is voor onzuiverheden, maar kan ook goed werken bij een gecombineerde huid

 De panthenol en glycerine reinigen de huid, zonder deze uit te drogen. Een ingrediëntencomplex van salicylzuur en zink heeft een antibacteriële en anti-inflammatoire werking en draagt bij aan de regulatie van de talgklieren in de huid. Dit zorgt ervoor dat uw huid er beter uit gaat zien.

 

PARFUM, EEN VLEUGJE VERLEIDING VOOR HEM & HAAR.

Poëzie zonder woorden! het parfum! Het is fascinerend, inspirerend en tegelijkertijd betoverendGeur, of het nu exotisch, modern of verleidelijk is.

Voor elke gelegenheid een individuele geur vinden, uit tal van verschillende geurnoten. Dat is ons Vegas Cosmetics-geurenassortiment.

We bieden u graag de mogelijkheid om uw geur individueel te personaliseren!