SKIN CELL TRONIC MET ZICHTBAAR RESULTAAT. De schoonheidsbehandeling om thuis uit te voeren. De doeltreffendheid is door een wetenschappelijke studie aan de TU Darmstadt aangetoond!

 

De moderne Ant-Aging-technologie heef een nieuwe ster: skin cell tronic. Het doel van deze ongelofelijke techniek: de sporen van de tijd verminderen, zowel mild als effectief. Makkelijk en veilig gebruik, zichtbaar resultaat, ultrageluid 3M, ionisatie, koud LED licht (rood, groen, blauw), praktisch en flexibel door de oplaadbare Lithium batterij.

SKIN CELL TRONIC
De moderne Anti-Aging-technologie heeft een nieuwe ster: skin cell tronic. Het doel van deze ongelofelijke techniek: de sporen van de tijd verminderen, zowel mild als effectief. Deze ster maakt gebruik van de moderne technologie van ultrageluid, met eigentijds leD-licht, dat zorgt voor de milde en effectieve vermindering van rimpels, poriën, symptomen van cellulitis en kleine littekens! Het gebruik resulteert in een meer elastische, gladdere huid die er jeugdig en fris uitziet. met dit ingenieuze apparaat masseert en verstevigt u uw huid. Voor mensen met een groot besef van schoonheid, die liever niet kiezen voor een radicale ingreep met onaangename pijn en “ruwe scalpel”, is de ultrasone therapie een prachtig alternatief. Dit cosmetische apparaat is veelzijdig toepasbaar in combinatie met de Vegas-producten. in het bijzonder in het gezicht, de hals en in het decolleté. beweeg met het buitengewone apparaat de geluidsgolven in cirkelvormige bewegingen over de huid. De geluidsgolven voelt u niet! u voelt een aangename warmte...

Skin Cell tronic- Werking & Effect

ionisatie: scheidt door de continue galvanische stroom de moleculen van hyaluronzuur in ionen, die deze waardevolle actieve stoffen transporteren naar de diepste lagen van de huid.
ultrasoon: 3 miljoen zachte impulsen per seconde masseren onze huid in de diepte, op deze manier reorganiseren ze de cellen en zorgt het voor een grotere absorptie toe van de Acido Hialuronico. Daarnaast stimuleert het de aanmaak van collageen en elastine. De zachte golven van de ultrasoon produceren een milde exfoliatie en een niet-invasieve huid, op deze manier worden alleen de dode cellen en ongewenste onzuiverheden verwijdert.
fototherapie: Door het koude leD-licht met een lage frequentie kalmeert het blauwe licht en vermindert het ontstekingen in de huid. Het rode licht stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine en het groene licht geeft een ontspannend effect in de kleine spieren van het gezicht, hierdoor ontstaat een grote ontspanning van de huid.
Het skin cell tronic-effect heeft een zeer intensieve werking met direct zichtbaar resultaat. Direct na de behandeling komt er een ‘lach’ op uw gezicht. regel de toekomst van cosmetische behandelingen voor uzelf thuis.

SKIN CELL TRONIC & HYALURON: ESTHETIEK MET HOGE EISEN
Dit komt zo onder de huid... Verzorging voor de schoonheid voor uw huid op het hoogste niveau!  een anti-aging concept dat werkt tot in het diepst van uw huid… Het gezicht weerspiegelt altijd de emotionele staat waarin we ons bevinden. Door het produceren van  de vele emoties door de dag heen, zoals lachen of fronsen, gebruiken we ongeveer 15000 spierbewegingen per dag. Hierdoor wordt ons gezicht gekenmerkt met rimpels en expressietekens. Vooral in de meest gebruikte zones zoals op het voorhoofd, bij de ogen, de mond en  de neus is dit proces het meest zichtbaar. Waardevolle werkzame stoffen zorgen voor hydratatie en de reproductie van collageen en elastine-cellen; hierdoor wordt de regeneratie van de huid ondersteund.

vreugde

Door de exclusieve gebonden eigenschappen en het opslaan van grote hoeveelheden vocht versterkt de Hyaluron gel het volume van het weefsel, revitaliseert én vult het de huid vanuit de diepste lagen. De huid krijgt op deze manier meer elasticiteit en als er zichtbare rimpels, onzuiverheden en expressietekens zijn, worden deze zichtbaar verminderd. bovendien wordt de diepte van kleine littekens en striae verminderd. om dit effect te krijgen gebruiken we bij Vegas cosmetics het Hyaluronzuur, ontwikkeld door plantaardige gisting. Deze productiewijze geeft niet alleen de garantie van vrijstelling van dierlijke stoffen, maar zorgt ook voor een betere en grotere absorptie van hyaluronische moleculen in de huid. Dit alles is bewezen door wetenschappelijke studies. Het gebruik van Hyaluron gel  vermindert bovendien pigmentplekken en poriën op de meest zichtbare plaatsen zoals het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. breng het op in de vorm van een lichte massage, en voeg vervolgens een hydraterende crème toe of een regenerator van onze Anti-Aging-lijn of Q10-lijn.