Dit nieuwe anti-aging concept zal u inspireren. Op basis van recente bevindingen van het hyaluronzuur en het effect hiervan op het gebied van anti-aging heeft geleid tot de ontwikkeling van dit verzorgingsconcept voor uw schoonheid door Vegas Cosmetics.

HYALURON REINIGINGSSCHUIM

beschermt de huid tegen vochtverlies. Het romige schuim met hyaluronzuur reinigt de huid zeer mild en grondig. Huid residu en vuil worden op milde methode verwijderd en de huid wordt permanent tegen vochtverlies beschermt.  's morgens en 's avonds op een bevochtigde huid aanbrengen en zachtjes er in masseren. Daarna grondig afspoelen met veel water. Geschikt voor alle huidtypes.

HYALURON OOGPADS

Bevat hoogwaardig zeecollageen. Direct verstevigende oogpads met hyaluronzuur en marine collageen. Voor eenmalig en uitsluitend extern gebruik volgens de gebruiksaanwijzing. 

0% Parabenen

HYALURON LIFTEND DAG-EN NACHTSERUM

Verstevigende matrix absorbeert snel. De onzichtbare, verstevigende matrix dat dit bestanddeel bevat, trekt snel in de huid en zorgt er voor dat het er direct en langdurig strakker en steviger uitziet.   

0% Parabenen

’s Morgens en ’s avonds spaarzaam op de vochtige, schone huid aanbrengen. Vervolgens hyaluron dag en nachtcrème gebruiken.

HYALURON DAG- EN NACHTCREME

Time-release activering met meer activiteit. Intensive hydraterende dag- en nachtcrème. Meerdere actieve hyaluronzuurcomplexen,  functioneren  in een intelligente meerderefase-systeem en verspreiden het hyaluronzuur, verdeeld in de verschillende lagen van de opperhuid.  Kostbare druivenzaadolie, rijk aan antioxidanten.  Jojoba-olie en squalaan voltooien deze samenstelling. De huid ziet er visueel gladder, voller en steviger uit en uw jeugdige schoonheid wordt opnieuw geactiveerd. 

0% Parabenen

's morgens en 's avonds na de hyaluron verzorging,  het liftingserum op de huid aanbrengen. 

 

HYALURON OOGCREME

Vult fijne lijntjes uit. Intensive hydraterende en milde vormgevende oog crème met hyaluronzuur, waardevolle peptide, natuurlijke polymeren en verzorgende druivenpit olie. Meerdere actieve hyaluronzuur- complexen en verstevigende polymeren strijken de huidoppervlakte glad en vullen de fijne lijntjes en rimpeltjes op. De oogcontour wordt van maximale hydratatie voorzien. Tekenen van vermoeidheid en voortijdige veroudering van de huid, kleine rimpeltjes evenals het gezwollen oogleden gevoel en kringen worden zichtbaar verminderd. 

0% Parabenen

’s Morgens en 's avonds na het reinigen van de oogcontour aanbrengen. 

 

HYALURON PEEL-OFF MASKER

Zeer effectieve bestanddelen zorgen voor diepe hydratatie van de huid voor 24 uur.

Het hyaluronzuur en de zijde optimaliseren de natuurlijke reserves van de huid en werken de rimpeltjes en fijne lijntjes bij.

Door het verwijderen van het transparante masker (film), worden subtiel de dode cellen en kleine onregelmatigheden van de huid verwijderd. Het gezicht wordt stralender, gladder, zijdezacht en grondig gereinigd.

VOCHTINBRENGEND MASKER VOOR EEN UNIFORME EN ZIJDEACHTIGE HUID.

0% Parabenen