Energie en Regeneratie voor de veeleisende rijpere huid! Q10 is de energieformule met een eigen verzorgingsbeleving, voor ieder type huid. De turbo energietoevoeging voor uw huid. In het verouderingsproces van de huid daalt het Q10-niveau van de huidcellen, wat de ontwikkeling van rimpels beïnvloedt. Optimaal, ook bij droge, rijpe huid.

Q10 reinigingsmelk met Hamamelis

Reinigt grondig en zorgt tevens voor hydratateWaardevolle plantenextracten verwijderen op een milde manier poriëndiep vuil en make-up resten. Tegelijkertijd voorkomt de emulsie ontstekingen door het extract van de toverhazelaar. 

's morgens en 's avonds voldoende reinigingsmelk op het gezicht en halsgebied aanbrengen, circulair verspreiden en met warm water afspoelen.

Q10 gezichtstonic met hamamelis

Frisse verhelderende tonicVerfijnde toverhazelaar toner door hoogwaardige plantenextracten. Zuivert en toniseerd na elke reiniging, kalmeert en voorkomt ontstekingen. 

Na grondige, voorlopige reiniging met hamamelis reinigingsmelk een beetje hamamelis toner op een wattenschijfje aanbrengen en in de omgeving van gezicht en hals wrijven. 

Q10 dagcrème

Effectieve bescherming met uv-flterVochtinbrengende crème voor dagelijks gebruik. Hydrateert en beschermt uw huid tegen de invloeden van het milieu.  Bestrijdt de tekenen van huidveroudering. 

Na de ochtend reiniging dun op gezicht, hals en decolleté aanbrengen.

Q10 nachtcrème

Rijk in natuurlijke actieve bestanddelen. Zorgt voor energie en regeneratie in de nacht. het co-enzym Q10 remt de veroudering van de huid. Bevat waardevolle natuurlijke oliën zoals: macadamia, jojoba, avocado en perzikpit. Een overdadige crème die een diepe en effectieve behandeling van de huid biedt. Uw huid wordt soepel en zacht. Ondersteunt het herstel van de huid gedurende de nacht. 

Q10 serum

Optimaal bij stressvolle huid. Speciaal zorgconcept tegen voortijdige veroudering van de huid. 

0% Parabenen

's morgens en 's avonds na het reinigen zachtjes in masseren. Ideaal aanvullend product voor uw toiletartikelen.

Q10 micellair water

Voor een mooie en gezonde huid. Gezichtsreiniging is nog nooit zo eenvoudig en doeltreffende geweest. Vegas micellair water verwijdert

heel gemakkelijk vuil en onzuiverheden. Het verwijdert make-up en houdt de huid fris en vochtig. Niet nodig om met water te spoelen.