BODY FORMER

Klein in grootte, geweldig in resultaten!

Met een modern en praktisch ontwerp zal Body Former uw beste vriend zijn bij het bestrijden van ongewenste vetten, door het helpen uw cellulitis te verminderen en uw huid te benadrukken. Body Former heeft de ideale maat om ergens mee naar toe te nemen, zodat je lichaam kan worden behandeld wanneer je dat wilt.

CAVITATIE

Liporeductief effect

RADIOFREQUENTIE 

Anti-cellulitis behandeling

EMS

Benadrukkingseffect

 

BODY FORMER - FORMING GEL

Gel met thermogene ingrediënten, bevordert de eliminatie van giftige stoffen en heeft een lypokatalytisch effect. Ideaal voor gebruik met onze Body Former. Het heeft een vochtafdrijvende werking en is van invloed op het adipeuse weefsel. Het hoge aloë vera gehalte zorgt voor een optimaal deel van de verzorging.

50% Aloe Vera | 0% Parabens

Breng het product  overvloedig aan op de huid en smeer het met zachte bewegingen in, of breng het met de Body Shaper in. Veeg de overtollige crème na toepassing af.

 

BODY FORMER - CELLULITE CONTROL

Anti cellulitis lotion bevat ingrediënten die een gladstrijkende, verstevigende invloed op de huid hebben. Bevordert vermindering van oneffenheden en verhindert vetophoping. 

0% Parabens 

Dagelijks op de betreffende lichaamsdelen aanbrengen en erin masseren totdat het product volledig door de huid is geabsorbeerd. Er ontstaan een licht, prikkelend warmtegevoel en de huid kan eventueel iets rood worden, wat echter bij het gebruik van dit product normaal is. Na gebruik goed de handen wassen en niet met slijmhuid in contact brengen.