Eau de parfum gepersonaliseerd met uw naam, foto of logo van uw business, vereniging, ...aan groothandelsprijzen

 

Zou u graag een parfum hebben, alleen voor uzelf? Het kan, u kiest de geur alsook wat er op het flesje van 100ml komt zoals bijvoorbeeld uw naam, een foto, een logo van de hobbyclub, ... kortom, er zijn heel veel mogelijkheden!

Ook leuk om cadeau te geven bij speciale gelegenheden, moederdag, vaderdag, verjaardag, ...

 

Geuren vertellen over uw persoonlijkheid!

Hoe kan ik zonder moeite mijn dagelijks parfum veranderen in een avondgeur?

Het beste kiest u 2 geuren uit, waarvan de ingrediënten zich complementeren, want het is zeer waarschijnlijk dat u 's avonds nog heel licht geurt naar het parfum dat u 's morgens heeft aangebracht. Daarom moeten de geuren in harmonie zijn met elkaar. Dat toverwoord noemt men "layering". frisse, citroen, of zacht bloemige nuancen zijn ideaal voor de dag, terwijl zwaardere variaties met muscus of sandelhout perfect zijn voor een avondje uit.

Hoe komt het, dat men dikwijls zijn eigen parfum niet meer ruikt? Kan je immuum worden voor geuren?

Ja, dat kan gebeuren. Als je een geur reeds lang draagt (en hiervan ook kwistig gebruikt maakt), kan uw neus zich wennen aan deze aroma's. dat wordt vooral onaangenaam voor de personen, die zich in de naaste omgeving bevinden en de geur overduidelijk waarnemen.

Tip: Deze onaangenaamheid kan men vermijden, indien men regelmatig parfums verwisseld en er ook op let, niet te veel te gebruiken. Zachte parfums met bloemige of citrische noten kan men elke 3 tot 4 uur aanbrengen, zwaardere variaties met houtige- kruidige of oriëntaalse aroma's maar om de 8 uur.

Wanneer is het beste moment om nieuwe parfums te testen en hoe?

let er op dat u geen andere geuren draagt (douchegel, bodylotion, parfum), enkel op deze wijze kan zich een potentiële nieuwe kandidaat op uw huid ontplooien. probeert u niet meer dan 3 nieuwe geuren. test deze direct op de huid. Zoals reeds vermeld, ontwikkelen geuren hun volledige potentieel enkel op de (warme) huid.

Indien men veel geparfumeerde producten gebruikt, bijvoorbeeld shampoo, handcrème, parfum, ... naar wat ruikt men dan op het einde?

De menselijke neus kan maar weinig verschillende componenten gelijktijdig waarnemen. Tenslotte zullen de zachtere geuren van de shampoo en de handcrème vervliegen en de intensievere geur van het parfum overheersen

Meer info en prijzen op afspraak, vul het contactformulier in. 

Vegas gepersonaliseerde eau de parfum