Passie voor parfum?

Passie om uw eigen parfum te gaan creëren?

Vanaf nu is dat geen droom meer maar kan u deze verwezelijken met Vegas eau de parfum!

Boek een workshop met een aantal vriendinnen en wij komen u alles uitleggen en zeg nu zelf, wat is er leuker dan uw eigen parfum te gaan creëren die niemand anders draagt?

Uw eigen geursamenstelling, zeer uniek!

Stel niet uit en reserveer nu, deze worden bij ons ter plaatste  georganiseerd. En u neemt uw eigen creatie mee naar huis. Prijzen op aanvraag.

 

Passie voor parfum?

Een " geschenk " nodig? U weet niet wat geven? Waarom geen eau de parfumbox als cadeau geven, altijd het juiste geschenk!

Een parfumbox cadeau geven is altijd het juiste geschenk. Want er zijn zoveel geuren op de markt en welke geur neemt de gelukkige persoon, een bloemengeur, een Oosterse geur of meer nootachtig .... 

Wij bieden u 4 verschillende cadeauboxen aan:

  • damesgeuren - een box met onze 10 best verkochte damesgeuren
  • herengeuren - een box met onze 10 best verkochte herengeuren
  • mix box - een box met onze 5 best verkochte damesgeuren en de 5 best verkochte herengeuren
  • uw persoonlijke geurbox - u kan zelf bepalen met welke 10 geuren wij uw cadeaubox mogen vullen(hier kan u bepalen naar vb bloemengeur, frisse geur, noten

In deze box zit ook een cadeaubon ter waarde van een fles eau de parfum van 100ml. Zo kan de persoon die deze cadeaubox mag ontvangen op een rustige manier haar/zijn favoriete geur uitproberen. De cadeaubon is ook 2 maanden geldig. Deze wordt ook mooi ingepakt zodat u hem kant en klaar thuis mag ontvangen.

U kan deze cadeaubox bestellen via ons contactformulier en dan nemen wij contact met u op. Een cadeaubox besteld u aan de prijs van € 35,- (excl. verzending).

 

Passie voor parfum?

Passie om eau de parfum aan te bevelen in uw vrienden- en familiekring?

Dat is mogelijk met de kleinste parfumbox met 66 dames- en herengeuren.

Wij maken u premiumklant met een startpakket "parfum" voor € 65,- en u ontvangt een mooie tas van Vegas met de parfumbox en alles wat u nodig heeft om te kunnen verkopen. Zo heeft u uw eigen parfumerie aan huis.

Meer informatie gewenst, zend ons even uw gegevens via het contactformulier en vermelding "parfum startkoffer" en nemen wij vrijblijvend contact met u op.

Vegas parfumbox