Een " natuurlijke geur " door uw huis laten waaien? Dat kan, met de ambachtelijke interieur parfum producten van Vegas.

Vind ontspanning en een buitengewone geurbelevenis met een aangename ruimtegeur voor thuis, of een autogeur voor onderweg. Ook op reis de ideale metgezel!

Het VEGAS kamergeurconcept. Kwalitatieve parfumholtes openen zich op natuurlijke wijze en worden door middel van rotan staafjes in de kamer gedistribueerd.Open de flacon en plaats de Mikado-staafjes in de vloeistof. Door het gewaaierde richten van de Mikado-staafjes berijkt u een betere geurverdeling in de kamer. De intensiteit van de geur kunt u door het toevoegen of verminderen van de  staafjes reguleren. Elke 3 à 4 dagen kunt u de staafjes omdraaien en een verhoogde geurintensiteit bereiken.

Elegant ontwerp voor uw auto & op reis. Duurzame en natuurlijke geur voor de auto in een elegant design. Duurzame en natuurlijke geur voor de auto in een elegant design. Vóór gebruik de deksel er af draaien en de plastic afsluiting verwijderen. De houten sluiting er weer op draaien en de flacon enkele seconden andersom draaien.

Welke verschillende interieur parfumgeuren (raamgeur en autogeur) hebben wij ter beschikking:

  • 1 = aloë spa: een milde, frisse noot in combinatie met citrus en een vleugje Aloë vera.
  • 2 = Green Bay: een vleugje bloemige noten, gecombineerd met kruidige nuances, die een frisse geurervaring ontvouwen.
  • 3 = Black Wood: een topcombinatie van fruitige en bloemrijke geuren die worden samengevoegd met een warme basis van kruiden en aromatische bossen. Een natuurlijke en elegante manier om uw huis van een geur te voorzien.
  • 4 = Lovely Breeze: Topgeuren met groene citrus, gecombineerd met een basis van een bloemenboeket waarin mimosa overheerst en eindigt met een vleugje vanille. Een biesje frisheid en bloemen voor uw huis
 
Meer info over onze producten kan u terug vinden in onze webshop.
 
Voor meer vragen kan u steeds contact met ons opnemen via het contact formulier.

 

Sfeerparfum