S E N S E S   L I N E       Verzorging en ontspanning voor bijzondere momenten. Met aloë vera.

 

Verzorgende belevenis. Ontspanning en verleiding van de zintuigen zijn gegarandeerd met onze massageoliën in twee verschillende geuren.  Ze ontdoen u van de dagelijkse stress als u uzelf een prettige massage gunt met deze oliën en de verzorgende factor van aloë vera.

 

MASSAGE OLIE SINAASAPPEL/CEDAR MET ALOE VERA

Maakt de huid soepel

 

Hydraterende lichaamsolie, ideaal voor massage en ontspanning. Het hoge Aloë Vera gehalte, gecombineerd met amandelolie, valkruid olie, eucalyptusolie en goudsbloemolie, werken hydrataterend en rustgevend tegelijk. De olie wordt met een aangename parfum van zoete sinaasappel en ceder afgerond. 

40% Aloë Vera | 0% Parabenen

De lichaamsolie gelijkmatig op de natte of droge huid insmeren en er in laten trekken.

MASSAGE OLIE KOKOSNOOT

Ontspannende lichaamsolie met aloë vera

 

Hydraterende lichaamsolie, ideaal voor massage en ontspanning. Het hoge Aloë Vera gehalte, gecombineerd met amandelolie, valkruid olie, eucalyptusolie en goudsbloem olie, werken hydraterend en rustgevend tegelijk. De olie wordt met een aangename kokosgeur afgerond.

40% Aloë Vera | 0% Parabenen

De Lichaamsolie gelijkmatig op de natte of droge huid insmeren en er in laten trekken.  

GEZICHTSPEELING

Voorkomt onzuiverheden

 

Een milde, zachte peeling voor het reinigen van uw huid.  Het hoge gehalte Aloë Vera en  kostbare natuurlijke extracten, zoals amandelolie en toverhazelaar, verzorgen en hebben tegelijkertijd hydraterende eigenschappen. Het peeling effect ontstaat door het gemalen olijfzaad.

50% Aloë Vera | 0% Parabenen

Ongeveer 20 à 30 seconden in een cirkelbeweging op het bevochtigde gezicht inwrijven, daarna verwijdert u de peeling met water. 

LICHAAMSSCRUB

Verwijdert overtollige huidcellen

 

Een milde, zachte peeling voor het reinigen van uw lichaam. Het hoge gehalte Aloë Vera en kostbare natuurlijke extracten, verzorgen en hydrateren tegelijkertijd. Door het gemalen olijfzaad wordt een perfect peeling effect en een daaruit voortvloeiende zachtheid van de huid bereikt. 

50% Aloë Vera | 0% Parabenen

Met een cirkelvormige beweging op de vochtige huid in masseren, daarna met voldoende water verwijderen. Ideaal voor douche gebruik.  

LOTION VOOR DE INTIEME HYGIENE

Geef een gezond en veilig gevoel

 

Deze waslotion, met oppervlakteactieve stoffen , zorgt voor een optimale verzorging van de zachte en gevoelige huiddelen in de intieme streek. Het hoge gehalte Aloë Vera in combinatie met theeboomolie, lavendel en kamille verschaffen optimale vochtigheid en simultane verzorging en hebben tevens een verzachtende werking op de huid. 

50% Aloë Vera | 0% Parabenen | 0% Sulfaten | 0% Zout

Geschikt voor de dagelijkse verzorging van de intieme streek van het lichaam, gewoon aanbrengen op natte huid en dan afwassen met water. 

BORSTEL VOOR LICHAAMSCRUB

Stimuleert de werking van scrubproducten

 

MASSAGE HANDSCHOEN

Stimuleert de doorbloeding