SENSITIVE CONCEPT Zachte verzorging voor de probleemhuid.

Deze verzorgingslijn is speciaal ontwikkeld voor de vette, gevoelige huid, die gevoelig is voor onzuiverheden, maar kan ook goed werken bij een gecombineerde huid. De panthenol en glycerine reinigen de huid, zonder deze uit te drogen. Een ingrediëntencomplex van salicylzuur en zink heeft een antibacteriële en anti-inflammatoire werking en draagt bij aan de regulatie van de talgklieren in de huid. Dit zorgt ervoor dat uw huid er beter uit gaat zien.

 

REINIGINGGEL

Verwijdert onzuiverheden. Zachte, grondig reinigende was gel met hydraterende glycerine en panthenol, reinigt de huid zonder uit te drogen. Salicylzuren werken antimicrobieel, ontstekingsremmend en ondersteunt de verzachting van geïrriteerde-, vette en gecombineerde huid. De was gel bereidt de huid op de daarop volgende verzorgingstappen prima voor. 

0% Parabenen

Dagelijks 's morgens en 's avonds op het vochtige gelaat aanbrengen, goed schuimen en in masseren, vervolgens met royaal water wassen.

 

VERFRISSENDE GEL TONIC

Antibacteriële werking. Verfrissende gel tonic met antimicrobiële werking door een bijzonder effectieve combinatie van zink en hydraterende panthenol. Toverhazelaar verfijnt de poriën, allantoïne kalmeert de rode, geïrriteerde huid. Vanwege het astringerende effect van toverhazelaar na verlichtende reiniging, een ideaal aanvullend product. Voor een krachtige en evenredige huidstructuur. 

0% Parabenen

Dagelijks 's morgens en 's avonds zachtjes op de vochtige huid in masseren en even in laten trekken.  

 

SERUM VOOR ONZUIVERE HUID

Goed bij extreem geïrriteerde huid. Gel met ontstekingsremmende werking. Geconcentreerde bestanddelen normaliseren de talg en vetproductie, zonder het uitdrogen van de huid.

0% Parabenen

Meerdere malen per dag aanbrengen.

 

24-UURS GEZICHTSCREME

Talgregulerende eigenschappen . De hydraterende textuur heeft een antibacteriële werking en ondersteunt de huid, door de effectieve combinatie van actieve bestanddelen van salicylzuur en zink, zich weer te normaliseren. Sebumregulerende, keratolytische werkstoffen verminderen onzuiverheden van de huid en remt ontstekingen.  

0% Parabenen

's morgens en 's avonds na het reinigen van het gezicht, aanbrengen en zachtjes wrijven. Vooral geschikt voor onzuivere, vette en geïrriteerde huid.