EEN NIEUWE PRODUCTLIJN IS GEBOREN,

De hectische wereld wordt steeds veeleisender. Zo wordt ook de omgeving steeds schadelijker voor ons lichaam en gezonde leven. Dit zorgt ervoor dat we onze voeding moeten aanvullen met waardevolle stoffen die we vaak niet binnen krijgen via het normale voedingspatroon. Met de gedachte aan deze behoefte en een dagelijks evenwichtige voeding als doel, is VEGAS VITAL ontwikkeld. Door onze adviseurs wordt er nu een set van voedingssupplementen, ontwikkeld door de meest gerespecteerde laboratoria op wereldwijd niveau, aan u aangeboden. VEGAS VITAL voor een gezonder en evenwichtiger leven!

ALOE VERA DRINKS VAN DE WAARDEVOLLE ALOE BARBADENSIS MILLER

ALOE DRINK NATURAL 99,98% biologisch geteeld

De drie Vegas Vital Aloe Drinks worden van puur biologisch in Spanje geteelde Aloe planten van het soort Barbadensis Miller, met behulp van een gepatenteerd productieproces verkregen en eveneens in Spanje geproduceerd. Het hiervoor verantwoordelijke ministerie van landbouw garandeert zelfs de oorsprong en de controle van de biologische teelt op onze Aloe Drink Natural, met een zegel van kwaliteit. In tegenstelling tot conventionele Aloë sap op poeder basis, is ons product 100% vers geperst.

Ze is gewaarborgd door biologische- gecertificeerde teelt, het behoedzame oogsten, evenals de snelle verwerking binnen 24 uur, en bevatten onze Aloe Drinks een zeer hoog Acemanan gehalte. Wij garanderen u ook dat zij alle Aloinvrij zijn. Bovendien blijven belangrijke vitaminen zoals A, B en C, mineralen zoals germanium, calcium, jodium, koper, zink, ijzer, magnesium, natrium, kalium, en mangaan, maar ook aminozuren zoals valine, methionine, fenylalanine, lysine en leucine, die de Aloë plant ook bevat, door het gepatenteerde productieproces behouden.

Naast onze pure Aloe Drink Natural, bestaande uit 99,98% Aloe Barbadensis Miller, beschikken wij over een Aloe Drink Honey met 5% bloesem honing. Tevens wordt het geheel met onze Aloe Drink Graviola bekroond omdat de naam Graviola (Annona Muricata) een zeer speciale boom en haar vruchten betekent. Deze ontstond onder anderen in Zuid-Amerika. Door de oorspronkelijke bevolking wordt Graviola sinds eeuwen als levensmiddel gewaardeerd maar ook voor haar gedeeltelijk Aloë Vera-achtige en andere sensationele eigenschappen. Diverse wereldwijde, wetenschappelijke bevindingen hebben de weldadige werking van Graviola bevestigd, zodat er een verscheidenheid aan literatuur hierover gevonden kan worden.

Wij hebben deze kennis in de ontwikkeling van onze Aloe Vera Drink Graviola gebruikt en kunnen hierdoor opnieuw onze vaardigheid aantonen.